CONTACTEER ONS TEAM

Breendonk-Dorp 83 bus 1
2870 Breendonk
T. 03/376 79 17
BE 0629.889.294

  AANKOOPINVESTERINGVERKOOP

  DE VALOR BOUWSTENEN

  Het team van VALOR bestaat uit 4 ervaren ondernemers met een complementaire kennis en expertise.

  Stijn Van Asch, Bouwkundig Ingenieur, die lange tijd op zelfstandige basis bouwprojecten leidde. Met deze ervaring heeft hij dan ook de dagelijkse leiding over de projecten van VALOR. Zijn expertise ligt in de energie, duurzame technieken en management.

  Francis, Peter en Simon Lauwers, zaakvoerders van BOUD. Een familiaal bouwbedrijf dat uitgegroeid is tot een stevige kmo met een tiental arbeiders. Hun 30 jarige expertise in ruwbouw en dakwerken maken van hen de ideale partner om de bouwwerken uit te voeren.

  Voor de financiële kant kan VALOR rekenen op de expertise van Frank Verlinden. Hij is al meer dan 35 jaar zelfstandig bankagent en verzekeringsmakelaar. Netwerk en financiële ervaring is zijn expertise.

  Ten slotte is er nog Eddy De Reys, die als business angel mee in het VALOR-verhaal stapte. Eddy is industrieel ingenieur en haalde een master in de bedrijfseconomie. Met een staat van dienst in zijn eigen bedrijven zet Eddy zijn managementschouders onder bedrijven met een futureproof groeimodel.

  Aangezien het werkterrein van VALOR erg uitgebreid is, werkt de onderneming samen met een vaste equipe van onderaannemers voor elke discipline eigen aan woningbouw en energiemanagement.

  De gegevens via het contactformulier worden niet bewaard. Dit is enkel om je vragen te beantwoorden of contact met je op te nemen.
  Lees hier de volledige privacy verklaring betreffende je gegevens.

  STIJN VAN ASCH
  STIJN VAN ASCHENERGIE EN ONTWIKKELING
  SAURI DE KEYE
  SAURI DE KEYEPROJECT VERANTWOORDELIJKE EN ESCO-STRATEEG
  TIM VERELST
  TIM VERELSTENERGIE, TECHNIEKEN EN GROENBOUW
  FRANCIS LAUWERS
  FRANCIS LAUWERSCONSTRUCTIE
  LORE COBBAUT
  LORE COBBAUT3D TEKENAAR
  LINDA D'HOLLANDER
  LINDA D'HOLLANDERADMINISTRATIE EN MARKETING
  PETER LAUWERS
  PETER LAUWERSCONSTRUCTIE
  SIMON LAUWERS
  SIMON LAUWERSADMINISTRATIE
  EDDY DE REYS
  EDDY DE REYSENGINEERING MANAGEMENT
  FRANK VERLINDEN
  FRANK VERLINDENFINANCIEEL