CONTACTEER ONS TEAM

Breendonk-Dorp 83 bus 1
2870 Breendonk
T. 03/886 53 42
BE 0629.889.294

AANKOOPINVESTERINGVERKOOP

DE VALOR BOUWSTENEN

Het team van VALOR bestaat uit 4 ervaren ondernemers met een complementaire kennis en expertise.

Stijn Van Asch, Bouwkundig Ingenieur, die lange tijd op zelfstandige basis bouwprojecten leidde. Met deze ervaring heeft hij dan ook de dagelijkse leiding over de projecten van VALOR. Zijn expertise ligt in de energie, duurzame technieken en management.

Francis, Peter en Simon Lauwers, zaakvoerders van BOUD. Een familiaal bouwbedrijf dat uitgegroeid is tot een stevige kmo met een tiental arbeiders. Hun 30 jarige expertise in ruwbouw en dakwerken maken van hen de ideale partner om de bouwwerken uit te voeren.

Voor de financiële kant kan VALOR rekenen op de expertise van Frank Verlinden. Hij is al meer dan 35 jaar zelfstandig bankagent en verzekeringsmakelaar. Netwerk en financiële ervaring is zijn expertise.

Ten slotte is er nog Eddy De Reys, die als business angel mee in het VALOR-verhaal stapte. Eddy is een technisch ingenieur met een staat van dienst in zijn eigen bedrijven en zet zijn managementschouders onder bedrijven met een future-proof groeimodel.

Aangezien het werkterrein van VALOR erg uitgebreid is, werkt de onderneming samen met een vaste equipe van onderaannemers voor elke discipline eigen aan woningbouw en energiemanagement.

De gegevens via het contactformulier worden niet bewaard. Dit is enkel om je vragen te beantwoorden of contact met je op te nemen.
Lees hier de volledige privacy verklaring betreffende je gegevens.

STIJN VAN ASCH
STIJN VAN ASCHENERGIE EN ONTWIKKELING
SAURI DE KEYE
SAURI DE KEYEPROJECT VERANTWOORDELIJKE EN ESCO-STRATEEG
TIM VERELST
TIM VERELSTENERGIE, TECHNIEKEN EN GROENBOUW
FRANCIS LAUWERS
FRANCIS LAUWERSCONSTRUCTIE
LORE COBBAUT
LORE COBBAUT3D TEKENAAR
LINDA D'HOLLANDER
LINDA D'HOLLANDERADMINISTRATIE EN MARKETING
PETER LAUWERS
PETER LAUWERSCONSTRUCTIE
SIMON LAUWERS
SIMON LAUWERSADMINISTRATIE
EDDY DE REYS
EDDY DE REYSTECHNISCH INGENIEUR
FRANK VERLINDEN
FRANK VERLINDENFINANCIEEL