Moderne en doordachte woooneenheden

Aan het einde van een doodlopende straat tegenover een park, ontpoppen zich 32 moderne, energiezuinige appartementen verdeeld over 2 woonblokken. Residentie Bord’eau bevindt zich op een steenworp van de Willebroekse Vaart en op wandelafstand van het centrum . De ideale uitvalbasis voor een rustige thuis met alle voorzieningen bij de hand.

In Bord’eau vind je een gebalanceerde mix tussen comfort, rust en correcte prijs-kwaliteitsverhouding. De 32 appartementen bevinden zich in 2 gebouwen die verbonden zijn via een binnenplein. De moderne architectuur uit zich onder meer in hoge ramen voor extra lichtinval. Over de finale afwerking beslis je zelf volgens je noden en budget.

 

Verbonden met de wereld

De optimale mix tussen mobiliteit, natuur, sport en recreatie vind je in Willebroek. Met diverse faciliteiten nabij biedt deze gemeente alles wat je nodig hebt. Ontspan op je kajak of in de natuur. Of laat je verrassen door het uitgebreid cultureel erfgoed en ontdek de Vredesbrug en het kasteel de Bocht.  Willebroek ligt vlak bij de A12 en de N16, ideaal voor wie snel en gemakkelijk naar Antwerpen, Brussel of Mechelen wil. Spoor met de trein naar verdere oorden of haal je voordeel uit de verschillende, veilige fietsroutes. In Willebroek ben je altijd mobiel.

 

Het project

 • 20 appartementen met 2 slaapkamers
 • 7 appartementen met 1 slaapkamer
 • 5 penthouses met heel ruime terrassen
 • op wandelafstand van centrum, station, kanaal en park
 • vloerverwarming via individuele warmtepomp en zonnepanelen
 • 3 parkings voor rolstoelgebruikers en rolstoeltoegankelijke lift
 • grote gemeenschappelijke fietsenstalling
 • ondergrondse parkeerplaats en bergruimte
 • elk appartement beschikt over een eigen terras en/of tuin
 • bijna energieneutraal (E20)
 • gemeenschappelijk binnenplein
 • afwerking volgens eigen budget en stijl

 

Bekijk de website

www.bordeau-willebroek.be